Porilaisvahvistus Raumalla - Palvelua myös Porin murteella!

Kuva Essi Miettinen

Saapuessaan sisään Vanhan Rauman sydämessä sijaitsevaan Silmäoptikot Palmun liikkeeseen ei ehkä odota kuulevansa Porin murretta. Pekkakin kun puhuu niin vahvaa raumangiält. Mutta nyt, kun Aki Nordling työskentelee liikkeessä, on myös porilaisilla asiakkailla kotoisa olo. Aki on perheyrityksessä pitkän uran tehnyt optikko, jonka juuret ovat syvällä Porissa. Hän on kuitenkin halunnut lähteä patasydänkaupungin rajojen ulkopuolelle palvelemaan asiakkaita.

- Olen tehnyt pitkän uran Porissa ja töihin tulo tänne Raumalle toi kaivattua vaihtelua työelämään. Raumalaiset ovat ottaneet minut ihanasti ja lämmöllä vastaan, Aki kertoo.

- Tämä optikkoliike on optisen alan keihään kärki, Pekalla on täällä kaikki viimeisin tekniikka ja tietotaito. Minulle tuli paljon uutta opittavaa, vaikka pitkään olen ollut alalla töissä. Uuden oppiminen on virkistävää ja antaa uusia haasteita eteeni tällä alalla. Se pitää virkeänä, kun saa vielä oppia uutta ja edelleen jatkaa rakastamaansa työtä.

Raumalaisten asiakkaiden lisäksi Aki on palvellut myös porilaisia asiakkaitaan, jotka ovat kuulleet hänen työskentelevän nykyään Silmäoptikoilla.

- Täällä on näkynyt jo useita tuttuja kasvoja Porin suunnalta. On todella mukavaa nähdä vanhoja asiakkaita ja jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan. Ja tottakai mielelläni otan lisää porilaisia asiakkaita vastaan täällä Raumalla, matkahan ei ole pitkä. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!