Tom Fordin ja Sportmaxin syysuutuudet liikkeessämme 1.9.

Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan Tom Fordin sekä Sportmaxin uusimpia malleja tiistaina 1.9. klo 11–17. Paikalla edustaja Henna Puroranta.

Tom Fordin sekä Sportmaxin uusimmat mallit nähtävillä Silmäoptikot Palmulla.
Kuva: Essi Miettinen

Tom Ford Eyewear

Tom Ford on amerikkalainen elokuvaohjaaja ja muotisuunnittelija, joka on työskennellyt mm. Guccin ja Yves Saint Laurentin luovana suunnittelijana. Oman Tom Ford -muotibrändinsä hän perusti vuonna 2004. Vuonna 2005 Ford lanseerasi ensimmäisen Tom Ford Eyewear -kehysmalliston.

Tom Ford on kaksituhattaluvun suosituimpia brändejä silmälasi- ja aurinkolasimarkkinoilla. Eleganssia ja luksusta huokuvat kehykset sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Klikkaa Tom Fordin sivuille.

Sportmax

Sportmax on osa italialaista Max Mara -groupia, joka on tunnettu muun muassa laadukkaista villakangastakeistaan. Jos etsit särmikästä ja rohkeaa kehysmuotia, tämä merkki on sinua varten. Sportmax tunnetaan dynaamisesta ja futuristisesta muotoilustaan, jonka kissamaiset kehykset ovat tämän syksyn kehysmuodin hitti.

Sportmaxin kehyksiä on saatavilla tällä hetkellä vain viidestä optikkoliikkeestä Suomessa, joista Silmäoptikot Palmu on yksi.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja uniikkia kehysmuotia, joka kestää aikaa, kiteyttää asian Pekka Palmu. 

Klikkaa Sportmaxin sivuille.
 

Kaikki Tom Fordin sekä Sportmaxin kehysmallit ovat saatavilla Silmäoptikot Palmulta.