Ainutlaatuiset puiset rusetit nyt meiltä!

Saamme iloksemme kertoa, että olemme saaneet kattomme alle lisää suomalaista osaamista!

Aloitimme yhteistyön raumalaislähtöisen muotoilijan, Hermanni Vuorisalon kanssa. Hermanni valmistaa käsityönä ainutlaatuisia, kotimaisia puisia rusetteja ja korvakoruja, jotka ovat enemmän kuin omiaan täydentämään laadukasta ja persoonallista tuote- ja palveluvalikoimaamme asiakkaidemme iloksi.

Nyt upeat rusetit ovat saatavilla meiltä!

Puiset SÖÖR- rusetit valmistuvat käsityönä viidestä eri puulajista, jotka ovat joko kierrätyspuuta tai kotoisin FCS-merikyistä metsistä. Rusettien valmistuksessa käytössä on mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä ja kotimaisia materiaaleja. Rusetteja tehdään myös tilaustyönä, jolloin räätälöintimahdollisuudet ovat suuremmat. Jokaista myytyä rusettia kohden suojellaan 4m² Suomen arktista metsää yhteistyössä luonnonperintösäätiön kanssa. 

SÖÖR-rusetteja on kuusi upeaa mallia, joista jokainen tulee omassa, käsintehdyssä puukotelossa. Jokainen rusetti on numeroitu ja kotelo sisältää aitoustodistuksen.

Jokaista myytyä rusettia kohden suojellaan 4m²  Suomen arktista metsää yhteistyössä luonnonperintösäätion kanssa. 

Uniikit SÖÖR-rusetit ja DAAM-korvakorut ovat täydellinen lahjaidea vaikka lähestyväksi Isänpäiväksi tai jouluksi. Tervetuloa tutustumaan tyylikkäisiin tuotteisiin liikkeeseemme!

Käy lukemassa Hermannin ja rusettien tarina ja lue lisää tuotteista täältä

Liittyvät kategoriat Ajankohtaista Muoti
Liittyvät avainsanat yhteistyö