Tuotemerkit

Andy Wolf

Andy Wolfin taustalta löytyy kaksi itävaltalaista kaverusta nimeltään Andreas ja Wolfgang, jotka perustivat yrityksen vuonna 2006.

Laadukkaat silmälasikehykset ja aurinkolasit valmistetaan perinteisenä itävaltalaisena käsityönä Euroopassa heidän kahdessa omassa tehtaassaan. 

Monet julkisuuden henkilöt suosivat myös Andy Wolfin tuotteita niiden laadun ja näyttävyyden vuoksi.

Katso Andy Wolf Eyewearin nettisivut ja uusimmat mallistot täältä

Kaikki kehysmallit ovat saatavana meiltä.

Carrera Eyewear

Carrera Panamericana -autokilpailusta nimensä saanut Carrera on perustettu Itävallassa vuonna 1956. Alunperin yritys valmisti suojalaseja moottoripyöräilyyn ja lasketteluun ja Carrera onkin tuttu merkki urheilutapahtumissa. 

Carreran kehykset tunnetaan urheilullisesta ja rohkeasta muotoilustaan. 

Katso Carrera Eyewearin sivut tästä.

Carreran uusimmat mallit ovat aina saatavana kauttamme. 

Chanel Eyewear

Gabrielle ”Coco” Chanel perusti Chanelin muotitalon 1900-luvun alussa. Chanel tuottaa vaatteiden, laukkujen, parfyymien ja haute couturen lisäksi myös silmä- ja aurinkolaseja.

Silmäoptikot Palmu on myynyt Chanelia jo noin kaksikymmentä vuotta. Suomessa on vain kymmenen optisen alan liikettä, joilla on Chanel Eyewearin myyntilupa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan liikkeeseemme. Voit tutustua Chanelin valikoimaan myös täällä. Kaikki kauden mallit ovat saatavilla kauttamme.

DIOR

Diorin muotitalo uusi sopimuksensa Silmäoptikot Palmun kanssa vuonna 2020 ja valitsi meidät jälleenmyyjäkseen myös jatkossa. Meillä on jo reilun kahdenkymmenenviiden vuoden yhteistyö takanamme. Diorin uuden kehysmalliston muita jälleenmyyjiä Suomessa on tällä hetkellä lisäksemme vain kolme.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan liikkeeseemme. Voit tutustua Diorin uusimpaan valikoimaan myös heidän nettisivuillaan.

Kaikki kauden värit ja mallit ovat saatavilla kauttamme.

Essilor Eyezen-yksiteholinssit

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, siksi valitsimme Essilorin Eyezen-yksiteholinssit. 

Essilorilla on yli 165 vuoden kokemus linssioptiikasta. Sen tavoitteena on tarjota laaja valikoima laadukkaita optisia linssejä ja teknologioita, joiden avulla voidaan korjata ja suojata näköä, sekä ehkäistä näön terveyteen liittyviä riskejä. 

Perinteiset yksiteholinssit eivät vastaa digitaalisuuden tuomiin tarpeisiin mitä tulee lähinäkemiseen. Essilor Eyezen™ on uuden sukupolven yksiteholinssi nuorille. Siinä missä tavalliset yksiteholinssit auttavat näkemään hyvin, Eyezen-linssit parantavat elämänlaatuasi: ne on suunniteltu suojaamaan silmiä digitaalisen maailman ja ruutuajan aiheuttamalta rasitukselta ja väsymykseltä, lisäksi niiden avulla näet myös lähietäisyydelle hyvin.

Kaikista Essilorin linsseistä on saatavana myös tummuva, värikäs tai peilipintainen linssivaihtoehto. 

Lue lisää Eyezen-linsseistä täältä.

Eyewear by David Beckham

Eyewear by David Beckhamin kehysmallisto edustaa ajatonta tyyliä parhaimmillaan. Retrohenkiset kehykset modernein yksityiskohdin luovat ikonisen brändin.

Silmäoptikot Palmu on yksi kahdeksasta liikkeestä, joille on myönnetty malliston myyntilupa Suomessa. 

“I set out to create glasses that would never go out of style. Special pieces that I would love to wear myself”

Face á Face

Pariisilaislähtöisen Face a Facen kehysmallisto on uniikki ja elegantti, rohkea ja runsas. Ranskassa ja Italiassa suunnitellut mallistot on tarkoitettu kaikille, jotka eivät kaihda persoonallisuutta ja pientä ripausta avant gardea. 

Tutustu Face á Facen mallistoon täällä.

Kaikki uusimmat mallit ja värit on tilattavissa kauttamme.

Maui Jim

Nimensä mukaisesti Mauin saarelta Havaijilta lähtöisin oleva Maui Jim on erikoistunut aurinkolaseihin, joiden PolarizedPlus2® -linssit on suunniteltu suojaamaan silmää auringon haittavaikutuksilta, kuten UV-säteiltä. Kaikissa maui Jimin aurinkolaseissa on 100% UVA ja UVB suoja sekä polarisoitu linssi.

Maui Jim sijaitsee edelleen Havaijilla ja merkin mallistot suunnitellaan sekä testataan saarella. 

Tutustu Mau Jimin valikoimaan täällä

Meiltä saa tilattua kaikki uusimmatkin mallit.

Tom Ford

Tom Ford on amerikkalainen elokuvaohjaaja ja muotisuunnittelija, joka on työskennellyt mm. Guccin ja Yves Saint Laurentin luovana suunnittelijana. Oman Tom Ford muotimerkkinsä hän perusti vuonna 2004, ja vuonna 2005 Ford lanseerasi ensimmäisen Tom Ford Eyewear -kehysmalliston.

Tom Ford on kaksituhattaluvun suosituimpia merkkejä silmälasi- ja aurinkolasimarkkinoilla. Eleganssia ja luksusta huokuvat kehykset sopivat niin naisille kuin miehillekin. 

Katso Tom Fordin viralliset sivut.

Tom Fordin uusimmat kehysmallit ovat saatavilla kauttamme.

Varilux-moniteholinssit

Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua, siksi moniteholinssimme ovat alan parhaimpia. Kaikkiin Varilux-linsseihin on saatavana myös tummuva, värikäs tai peilipintainen linssivaihtoehto. Olemme myyneet Essilorin Varilux-sarjan linssejä jo yli kolmekymmentä vuotta.

Silmäoptikot Palmu on yksi kolmestakymmenestä optikkoliikkeestä Suomessa, jolle on myönnetty Varilux Xclusive -linssien myyntilupa. Varilux Xclusive -linssit räätälöidään yksilöllisesti käyttäjänsä lukuasennon ja näkötavan mukaisesti.

Varilux X Series on Essilorin edistyksellisin moniteholinssi, jonka avulla näkee yksityiskohdat saumattomasti sekä lähellä  että kauempana. Varilux X Series -linssit vastaavat tämän päivän suurimpiin näkemisen haasteisiin, kun katse siirtyy älypuhelimesta kannettavalle tietokoneelle tai kahvimukista kännykkään. Nykyisin kaikki merkittävät asiat tapahtuvat kädenmitan alueella ja Varilux X Series tarjoaakin vaivatonta näkemistä kaikille etäisyyksille.

Woow

Trendikäs ja nuorekas Woow ihastuttaa ennakkoluulottomuudellaan. Woowin kehyksistä löytyy herkullisia värejä ja yllättävää designia. 

Katso Woow:n viralliset sivut.

Kaikki eri mallit ja värit on tilattavissa kauttamme. Kysy jos löysit mieleiset, niin autamme mielellämme.

Zenka

Jos kaipaat kehyksiisi muunneltavuutta, ovat Zenka-kehykset sinulle oikea vaihoehto. Jokaiseen kehysmalliin on saatavilla useita erilaisia tyylejä irroitettavien kehysklipsien avulla. 

Ranskassa valmistettujen Zenka-kehysten luoja Patricia Charmoille toimi optikkona 25 vuotta kunnes hän halusi toteuttaa jotain uutta ja erilaista. Vuonna 2001 syntyi muunneltava ja muodista inspiraation ammentava Zenka kehysmallisto, joka nousi heti otsikoihin ja voitti teknologisen innovaatiopalkinnon. 

Silmäoptikot Palmu on toiminut Zenka-merkin jälleenmyyjänä jo useita vuosia. Kauttamme on saatavilla kaikki Zenka-kehysmerkin mallit, värit ja lisäosat.