Tuotteet

Laatua ja esteettisyyttä

Liikkeestämme löydät huikean valikoiman kehyksiä ja aurinkolaseja. Haluamme panostaa laadun lisäksi esteettisyyteen, koska silmä- ja aurinkolasit ovat osa pukeutumista  – keino korostaa omaa tyyliä ja persoonaa. Lisäksi käyttämämme linssit ovat alan huippuluokkaa ja takaavat käyttäjilleen miellyttävän sekä turvallisen käyttökokemuksen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa valitsemaan juuri sinun käyttöösi sopivimmat linssi- ja kehysratkaisut. Kauttamme saat piilolasit, silmälasit erilaisiin harrastuksiin ja töihin unohtamatta muodikkaita aurinkolaseja sekä arkea helpottavia apuvälineitä, kuten suurennuslaseja. Meillä on myynnissä useita alan arvostetuimpia kehysmerkkejä kuten Dior, Chanel ja Tom Ford. Tutustu myymälästämme löytyviin merkkeihin täällä. Huippumerkkien lisäksi valikoimamme kattaa monenlaiset tarpeet. Saat kauttamme kaikkien edustamiemme merkkien uusimmatkin kehysmallit ja värit.

Silmäoptikot Palmu

Meillä on myynnissä useita alan arvostetuimpia kehysmerkkejä kuten Dior, Chanel, Fred ja Tom Ford. Huippumerkkien lisäksi valikoimamme kattaa monenlaiset tarpeet.

Tutustu tuotemerkkeihin