Hiukan parempi optikkoliike tuli Raumalle oppimismielessä

Silmäoptikot Palmu halusi yllättää rovaniemeläisen Brillet-optikkoliikkeen Taina Hiukan. Raumalainen Tarmo Thorström saapui Palmun tiloihin opettamaan nypläämisen taitoa rovaniemeläisvieraalle.

Silmäoptikot Palmuntyylikkään liiketilan sohvalla istui alkuviikosta nainen, joka puhui jotain aivan muuta kuin paikallista kieltä. Iloinen nauru kuului ulko-ovelle saakka, kun hän oppi nypläämisen saloja raumalaisen Tarmo Thorströmin opastuksella.

Mitä täällä oikein tapahtuu?

-Tämä on vähän erilaista Näköasiantuntija-yhteistyötä, yrittäjä Pekka Palmu naurahtaa.

Rovaniemeläisen Brillet-optikkoliikkeen yrittäjäpariskunnan Taina Hiukka oli matkustanut Raumalle oppimaan uutta Silmäoptikot Palmulta. Maija Palmun mukaan raumalaisella ja rovaniemeläisellä vahvasti paikallisuuteen ja asiantuntijuuteen nojaavilla optikkoliikkeillä on paljon yhteisiä ajatuksia tavasta tehdä työtä. Näin ollen he ovatkin jo sopineet vastavierailusta Rovaniemelle.

-Raumalla ja Rovaniemellä on alan näkymissä ja kilpailutilanteessa paljon samaa. Kun oman alan ammattilaisten kanssa teemme tällaisia vierailuja, molemmat oppivat aina jotain. En kuitenkaan uskonut, että oppisin tällä matkalla nypläämään, Taina Hiukka naurahtaa.

Hiukan mukaan yhä parempaan asiakaskokemukseen on luontevaa pyrkiä yhdessä samankaltaisen toimijan kanssa. Häntä kiinnostaa, miten on mahdollista kehittää toimintaa niin, että kuluttajat ovat entistäkin tyytyväisempiä palveluihin.

Silmäoptikot Palmulta voi ottaa oppia, miten he luovuttavat lasit asiakkaalle upeasti tarjottimella. Se korostaa tuotteen arvoa, kun kaikki on laitettu nätisti esille.

-Silmäoptikot Palmulta voi ottaa oppia esimerkiksi siitä, miten he luovuttavat lasit asiakkaalle upeasti tarjottimella. Se korostaa tuotteen arvoa, kun kaikki on laitettu nätisti esille. Nämä ovat pieniä yksityiskohtia, joista jää asiakkaalle hyvä fiilis, Taina Hiukka kuvailee.

Koska Silmäoptikot Palmu on näköasiantuntija, jolla on vahvat raumalaiset juuret, halusi Pekka Palmu yllättää ”Hiukan paremman optikkoliikkeen” edustajan nypläysharjoituksella, jonka hoiti mallikkaasti kotiin nyplääjämestari Tarmo Thorström.

-Pieni reissutyyny on kätevä kuskata mukana tällaisille keikoille. Silloin tällöin näitä kyselyjä tulee, mutta ei nyt liiaksi kuitenkaan, Tarmo vinkkaa nypläystuokiota pohtiville.

www.silmaoptikot.fi
www.brillet.fi

Maija ja Pekka Palmu seurasivat hymyillen, miten kollegalta sujuu nyplääminen.
Liittyvät kategoriat Ajankohtaista