Raili Hulkkonen Silmäoptikot Palmulla!

Vuosituhannen vaihteessa Pekka Palmu sai yhden loistavista ideoistaan. Hän kutsui meikkitaiteilija Raili Hulkkosen liikkeeseemme kylään, antamaan omaa näkemystään kehysten valintaan asiakkaillemme.  Tuolloin Railin työ oli keskittynyt vain pääkaupunkiseudulle, mutta hetken emmittyään hän päätti ottaa kutsun vastaan, ja tuli ensimmäistä kertaa Raumalle.

Tuo vierailu ei totisesti jäänyt ainoaksi, vaikka olikin ainutlaatuinen. Siitä alkoi myös Railin ja kehysten maahantuoja Timo Anderssonin yhteiskiertueet optikkoliikkeissä. Raumalla, ja Silmäoptikot Palmulla on erityinen paikka Railin sydämessä, koska me olimme ensimmäiset hänen urallaan kehysten maailmassa. 

Uusi yrittäjämme Elina Paturi on tulevasta vierailusta innoissaan. Hän saa nyt ensimmäisen kerran tehdä yhteistyötä Railin kanssa. “Onneksi ehdin tavata Railin! Olen niin paljon kuullut hänestä ja vierailuistaan, joissa on ihana tunnelma.”

Nauti kauneudestasi vuoden jokaisena päivänä!

Kaikkihan Railin tuntevat! Hän on ammattimeikkauksen pioneeri, joka meikkaa ja maskeeraa monia julkisuuden henkilöitä ja tekee meikit moniin tv- ohjelmiin. Hän on taustatekijä, joka ei totisesti jää taustalle hurmaavan persoonansa ansiosta. Hänellä on silmää kauneudelle, ja mottonsa kuuluukin: “Nauti kauneudestasi vuoden jokaisena päivänä!” 

Jokainen ihminen on kaunis ja kauneus on hyvä kehystää. Toukokuun 4. päivä Raili on jälleen Palmulla auttamassa halukkaita löytämään omat kehyksensä klo 11-18.

Tervetuloa! Jos haluat Raililta henkilökohtaista palvelua, varaa oma aikasi soittamalla numeroomme 02 8378 6000. 

Railin matkassa kulkee Timo Andersson valtavan, uniikin kehysvalikoimansa kanssa. Tällä kertaa erityisasemaan on nostettu muunneltavat, huippusuositut Zenka-kehykset.