Rakastu Rajattomiin

Olemme tehneet yhteistyötä lauluyhtye Rajattoman kanssa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan, ja tänä syksynä saimme heidät jälleen esiintymään mainokseemme.  

Mainoksessa soi Aili Ikosen tekemä kappale, ja sen myötä lanseerataan uusi, silmien liikkeet ennenkokemattomalla tavalla huomioiva Varilux XR -linssisarja. Linssin tekemisessä käytetään monipuolisesti tekoälyä sekä laajaa dataa siitä, miten ihmiset liikuttavat luonnollisesti silmiään. Kun kuuntelee yhtyettä, kokemus on täyteläisempi kuin jos laulajia olisi vain yksi. Samoin, kun pystyy näkemään laajasti ja helpon luonnollisesti kaiken ympärillään, elämykset ovat täydempiä. 

Pekka Palmu muistelee yhteistyömme alkua: “Yli 20 vuotta sitten meillä oli kampanja teemalla Rakastu rajattomiin Varilux -linsseihin. Hannu ”Tunnu” Pärssinen tuli kysymään minulta, että tiedänkö lauluyhtyeen Rajaton. Otin heihin yhteytää Tiina Vihtkarin kautta, joka oli juuri aloittanut Rajattomien managerina. Esittelin itseni ja kysyin voisiko Rajattomat tulla Raumalle esiintymään teemalla Rakastu Rajattomiin. Tiina kysyi hyvin epävarmasti ja hymähtäen, että mikä juttu tämä nyt oikein on. Kerroin ajatukseni ja Tiina lupasi jutella laulajien kanssa. Muutaman päivän kuluttua hän palasi asiaan, ja asia oli sovittu. 

Mainoskuvaa noin kymmenen vuoden takaa.

Tunnu ja minä järjestimme  konsertin ja Rauma-sali oli aivan täynnä. Niinpä konsertti järjestettiin muistaakseni heti seuraavana vuonna uudelleen, eikä se jäänyt viimeiseksi.

Toisinaan on meiltä myös voinut saada Rajattomien levyn rajattomat Varilux – linssit ostaessaan.”

Pekalle on kehittynyt henkilökohtainenkin suhde yhtyeeseen, ja hän on käynyt vuosien aikana monissa ikimuistoisissa konserteissa. 

Kuva Pekan kotialbumista, kuvattu Rajattoman 25-vuotiskonsertissa, Helsingin Musiikkitalossa.

Vuosien kuluessa olemme saaneet puolestamme auttaa yhtyeen jäseniä näköasioissa. Esimerkiksi Essi Wuorela kertoo migreeninsä vaivaavan nykyään huomattavasti vähemmän oikeanlaisten linssien ansiosta.

Kuvaamamme Essi Wuorela joitakin vuosia sitten Helsingin Oodissa, kun se oli toista päivää auki.

Tervetuloa Palmulle kuulemaan uutuuslinssistä, ja tutustumaan sen mitoituslaitteeseen.

Näöstäsi huolehtii Silmäoptikot Palmu ja rajattomat Varilux-linssit!